Loading...
Sobre nosaltres 2021-03-17T17:24:10+01:00

Tens un projecte de construcció en el qual et podem ajudar?

Construint espais inspiradors

Empresa amb oficines al gegant de negocis BCIN situat davant de la mar de la costa Barcelonina a la bonica població de Badalona som un ampli grup amb gran experiència en el sector de la construcció. Inscrita en REA (Registre d’Empreses acreditades) Generalitat de Catalunya Departament de Treball.

Des de fa més de 25 anys, seguint la tradició familiar de generació en generació, ens dediquem acuradament a realitzar treballs de qualitat ja sigui en edificació, construcció d’habitatges així com reforma i rehabilitació en general per tal d’aconseguir la satisfacció dels nostres clients.

Ens dediquem a tot tipus de construccions i reformes a Barcelona i el Maresme, a més ens ocupem íntegrament de totes les fases de l’obra, de manera que vostè no s’haurà de preocupar de res.

Això facilita i millora tota la coordinació entre els diferents professionals, ja que treballem en equip, i agilitza tot el procediment de la construcció.

Comptem amb tots els certificats de riscos laborals, responsabilitat civil i altes en tots els estaments oficials..

Comptem amb direcció tècnica per a certificats de cèdula d’habitabilitat. A el mateix moment fem instal·lacions elèctriques amb tots els certificats i documentació necessària per a altes en estaments oficials, butlletins d’aigua, llum, gas, etc. Disposem dels millors professionals en els diferents camps de professió i de personal encarregat i qualificat per dirigir a tots els treballadors coordinant i solucionant qualsevol detall que pugui sorgir durant la construcció.

Últims treballs

VEURE TOTS ELS PROJECTES